Kassasysteem van de toekomst:
meer connectiviteit, meer tijd voor gastbeleving

Schrijf je in om de gratis webinar te bekijken.

Je gegevens

Inschrijven voor

Bekijk webinar

Kassasysteem van de toekomst:
meer connectiviteit, meer tijd voor gastbeleving

Ruim tien jaar geleden verschenen de eerste smartphones in Nederland. Vanuit het besef dat iedereen daardoor een potentieel kassasysteem op zak heeft, begon de ontwikkeling een booq POS. Een intelligent kassasysteem waarbij het draait om connectiviteit. En te gebruiken waar je wilt: op de toonbank van jouw horeca-zaak óf thuis bij de gast!
 
Met booq POS digitaliseer je meer dan bedrijfsprocessen, zodat jij tijd overhoudt om te werken aan optimale gastbeleving. Dat doen we dankzij allerlei slimme features: een tafelplattegrond met kleurcodering op wachttijd, een dagvoorraadweergave bij artikelen, vooraf te plannen keuzemenu’s en promoties, en het realtime overnemen van sessies tussen devices. In deze webinar vertelt collega Joost waarom je met booq POS klaar bent voor de toekomst.

Schrijf je in om de webinar gratis te bekijken.
Presentatie door:
Joost Snellink
Je kunt de webinar volgen op je computer, tablet of smartphone.

Over booq:

Boeken, bestellen, betalen, bereiden, bedienen, bemensen, binden, beheren: dat regelt booq van A tot Z. Zo heb jij meer controle, je team meer rust en je gasten extra service. Kies voor de booq Bricks die bij jou passen en ontdek de voordelen van een échte totaaloplossing.

Deel dit webinar